Oferta de servicii web complete – Mai mult decat un sit web

Orice proiect online poate deveni o afacere profitabila sau poate sa isi atinga scopul, doar daca toate conditiile sunt indeplinite. Oferta de servicii web complete vizeaza doua aspecte: scopul si strategia. Astfel reusim sa facem mai multe decat un sit web, va creem un proiect online complet!

Programati-va la consultanta si estimare de costuri, si veti primi pe email o oferta de servicii web complete, potrivite pentru planul dumneavoastra, alaturi de toate detaliile referitoare la costuri si modalitati de plata.

Lista cu servicii web este lunga si include servicii obligatorii, generale, dar si servicii optionale. In functie de bugetul dumneavoastra, veti putea aproba oferta personalizata dupa bunul plac. Dorim sa garantam succesul tuturor clientilor si din acest motiv unele servicii obligatorii ne ajuta sa facem asta!

Dupa ce aprobati oferta de servicii web, incepem implementarea lor in cateva etape:

I. Stabilim strategia si realizam planul proiectului online

Vom concluziona impreuna, ce trebuie sa faca acest sit, cum anume se va realiza activitatea (de administrare interna si cea a vizitatorilor), care sunt scopurile tinta sau beneficiile urmarite. Este un prim punct critic fara de care proiectul online nu poate fi pus in lucru. El ne va spune tot ce avem de facut, si cum putem aplica cu succes oferta de servicii web.

II. Punem in actiune planul de lucru pentru crearea sitului web

Extragem doar cateva elemente din oferta de servicii web si realizam o prima interfata demo a proiectului online. Testam pe viu teoria din spatele planului de lucru destinat crearii sitului web. Versiunea demo va ajuta sa luati decizii concrete si sa stabilim linia de design web pe care vom merge. Vom putea testa mecanismele de functionare si vom stabili tehnic cum anume se va desfasura activitatea acestui proiect online. Invatam si facem impreuna!

III. Webdesign si Programare web (Photoshop, HTML, CSS, PHP, JS)

Orice afacere online decurge pe doua zone, in administrarea interna (sistemul de administrare a continutului) si in interfata vizitatorului (prezentarea publica a websiteului). Serviciile incluse in acest pas vizeaza indeplinirea criteriilor obligatorii pentru orice website de calitate: unelte de administrare (module si sisteme de administrare a continutului oferit pe website), servicii contectate (integrarea cu retele sociale, servicii antispam, servicii pentru email marketing, colectoare de date statistice).

Continutul media si text il putem creea impreuna sau il facem noi: descrieri de produs, prezentare oferte si servicii, articole informative, imagini de produs, poze pentru portofoliu, imagini digitale animate etc.

Oferta de servicii web optionale

Indexarea de catre motoarele de cautare este o prioritate si este un serviciu garantat. Va asigur prezenta in rezultatele de cautare pe Google si optional optimizare seo si stabilirea termenilor prin care puteti „atinge” concurenta. Nivelul de performanta poate modifica onorariul stabilit prin oferta de servicii web optionale de care puteti beneficia:

  • Introducerea in Google My Business – Inscrierea companiei dvs. pe Google Business va ofera prezenta pe Google Harti si o aparitie atractiva in rezultatele de cautare (ideal pentru afacerile online cu punct de lucru fizic).
  • Versiunea AMP a sitului – Paginile AMP sunt realizate cu un sistem de lucru si un limbaj de programare diferit. Ele se vor incarca mult mai rapid, sunt special create pentru telefoane si tablete de ultima generatie, si va asigura o crestere in pozitii in rezultatele de cautare de pe Google.
  • Campanii de publicitate pe Google Adwords – Publicitatea platita prin Google Ads va poate aduce mai multi clienti, mai mult trafic, mai multe sanse de conversii. Folosind strategii optimizate pe conversii maxime la costuri minima, puteti creste potentialul afacerii cu reclame afisate fie in Google Search fie pe alte situri (parteneri Google Adsense).
  • Publicitate platita prin Facebook – Vestita companie va aduce fanii si potentialii clienti mai aproape. Cu ajutorul campaniilor de publicitate prin Facebook Business Ads, folosind audiente specifice personalizate sau Facebook Pixel, va putem creste vanzarile, numarul de fani sau sa va facem cunoscuta afacerea la cat mai multi. Campanii eficiente, fani sau clienti direct de pe Facebook, rezultate chiar acum!

Realizarea unui proiect online de succes nu se termina o data cu finalizarea designului si punerea lui catre vizitator alaturi de continut. Orice client beneficiaza de consultanta si suport tehnic gratuit timp de un an de zile. Ma asigur ca ceea ce am dorit impreuna sa realizam, functioneaza: analiza statistica a traficului obtinut, urmarirea parametrilor de indexare Google si imbunatatirea lor (analiza statisticilor prezentei in rezultatele de cautare de pe Google).

Oferta cu servicii web garantate

  1. Oferta cu servicii web complete include primirea constanta de rapoarte de lucru prin care sunteti informat cu pasii parcursi si activitatile desfasurate. Toate aspectele vizate sunt insotite de note informative, detalieri si sugestii. Veti sti constant ce se intampla, cum se intampla si de ce! Informarea va ajuta sa va cunoasteti afacerea in totalitate.
  2. Dupa ce proiectul online este activ si disponibil publicului larg, primiti periodic rapoarte de performanta in care aflati despre calitatea prestatiei web si sugestiile de imbunatatire a performantei.
  3. Nu fac nimic fara aprobarea dumneavoastra, si nu veti aproba nimic fara sa stiti ce anume! Securitatea este foarte importanta. Parolele si accesele sunt in siguranta, fara riscuri si cu garantia remedierii rapide a tuturor problemelor de ordin tehnic.
  4. Suport tehnic gratuit garantat timp de un an de zile. Va garantam buna functionare a sitului web si a tuturor serviciilor adiacente ce tin de reteta oficiala. Nu oferim suport gratuit pentru: modificari ulterioare (tehnice si design), interventii ale altor programatori web.

Servicii web profesionale (programare web si web design) -> Informare si instruire administrator web sau webmaster -> Rapoarte de analiza statistica a performantei si prestatiei -> Solutii si sugestii -> Afacere online de succes

Doar asa va pot oferi o afacere online la cheie, cu succes garantat. Orice client din portofoliu va poate confirma asta!
Bogdan Cristescu